Håndværkerrengøring og slutrengøring i Århus, København, Odense og resten af Danmark

Håndværkerrengøring og slutrengøring

Rådgivning og kvalitetsrengøring med et smil i Århus, København, Odense og resten af Danmark.Vi har over 30 års langvarig succes i at servicere velbrandede og kendte virksomheder.

Palmgren tilbyder håndværkerrengøring og slutrengøring til gode priser

Når først støvet har lagt sig, så skal der gøres rent – og det kan ofte være en uoverskuelige opgave, især hvis man som privatperson skal gøre rent efter et helt renoveringsprojekt.

Hos Palmgren tilbyder vi håndværkerrengøring, der efterlader dit byggeprojekt i ren og præsentabel stand. Vi har stor erfaring med netop rengøring efter både større og mindre renoverings- og byggeprojekter i Århus, København, Odense og resten af Danmark. Vi rydder op, rengør og sikrer, at ejendommen enten er klar til det næste byggehold, så håndværkerne kan komme hurtigt i gang og udføre deres arbejde præcist og effektivt, eller som slutrengøring, at ejendommen står smukt og indbydende klar til fremvisning og indflytning.

Vi kan udføre håndværkerrengøring efter alle former for byggeopgaver og renoveringsprojekter, og kan tilbyde gode priser på håndværkerrengøring og slutrengøring.