Ejendomsservice i Århus, København, Odense og resten af Danmark

EJENDOMSSERVICE

Vi tilbyder ejendomsservice og viceværtordninger i Århus, København, Odense og resten af Danmark, og faste aftaler udført af pålidelige medarbejdere og til altid gode priser.

Vi udfører trappevask, snerydning & ejendomsservice på over 50
ejendomme, både i Århus, København, Odense og resten af Danmark, og har haft tilfredse kunder i 30 år. Spindelvæv og skidt i vindueskarme tages uden merpris. Faglig stolthed og faste aftaler samt hellere i dag end i morgen kendetegner vores medarbejdere.

Rygstøvsugere anvender vi hvor der ikke er stikkontakter Vi aflæser elmåler og udfører de ting som i gerne vil have os til at stå for, og vi udfører det stabilt med dyb respekt for jeres virksomhed, hver gang.

Fornuftige priser på ejendomsservice i Århus, København, Odense og resten af Danmark

Palmgren Erhvervsrengøring kan levere komplette løsninger inden for ejendomsservice og viceværtsservice i Århus, København, Odense og resten af Danmark til både udlejningsejendomme, boligforeninger og erhvervsejendomme, og kan varetage både den indendørs og udendørs vedligeholdelse af jeres ejendom.

Vi kan også varetage dele af ejendomsservice, men vi vil altid på det stærkeste anbefale en totalløsning af ejendomsservice, da I derved både sparer ressourcer på kommunikation og administration, samtidig med at vi endnu bedre kan bevare det komplette overblik over tilstand og vedligehold på ejendommen.

Vi tilbyder en bred vifte af services inden for ejendomsservice, blandt andet: