Rengøringsservice

Rådgivning og kvalitetsrengøring med et smil i Århus og resten af Danmark. Vi har over 30 års
langvarig succes i at servicere velbrandede og kendte virksomheder.
  • Derfor skal du vælge Palmgren Erhvervsrengøring:
    Kædevirksomheder, bilforhandlere, lægehuse og hospitaler, biografer, skoler og institutioner, kontorer og fabrikker er blot et udpluk af vores kundegrupper.
 
  • Fordelen ved os er: langvarige kunde-, medarbejder- & samarbejdsrelationer.

 

  • Vi glædes og begejstres ved vores arbejde, vort firma er en stor familie hvor trivsel er i højsædet.
 
  • Vi er alle stolte af vores arbejde og har høj kundetilfredshed.

Erhvervsrengøring i Århus og resten af Danmark

Palmgren leverer effektiv erhvervsrengøring til gode priser

Hos Palmgren Erhvervsrengøring tilbyder vi effektiv og professionel rengøring til mange forskellige erhverv i Århus og resten af Danmark. Vi tilbyder rengøring af kontorer og offentlige og private virksomheder, og mere specialiserede erhvervsrengøringsmål, såsom rengøring af børnehaver, hospitaler og erhverv med høje krav til hygiejne, specialiserede rengøringsanlæg og specifikke certificeringer.

Palmgren Erhvervsrengøring tilbyder konkurrencedygtige priser på kontorrengøring og rengøring af virksomheder i Århus og resten af Danmark.

Vi tilbyder både enkle aftaler og totalløsninger inden for erhvervsrengøring, så du kan få udført rengøringen af din arbejdsplads præcis som du ønsker det. Med vores mangeårige erfaring og høje kompetenceniveau kan vi tilbyde firmarengøring til alle brancher.

Privat rengøring i Århus og resten af Danmark

Palmgren leverer professionel rengøring til private

Er boligen blevet for stor at gøre ren alene? Eller er nullermændene bare vokset dig over hovedet?

Uanset om det er overskuddet til rengøringen der er forsvundet, eller om tiden bare er blevet knap, så kan Palmgren hjælpe med privat rengøring hjemme hos dig i Århus og resten af Danmark.

Palmgren er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøringshjælp til gode priser til private. Det kan være rengøring efter håndværkere, flytterengøring, hjælp til udendørsarealerne eller bare hjælp til den daglige rengøring.

Uanset hvilket behov du har for privat rengøring, så sørger vi for at du får professionel rengøring udført når og hvor du vil.

Vi udfører også bæredygtig og miljøvenlig rengøring med rengøringsmidler, der er nemmere at nedbryde og mindre skadelige for miljøet end konventionelle rengøringsmidler.

Flytterengøring i Århus og resten af Danmark

Hurtig og effektiv flytterengøring til gode priser

Palmgren tilbyder flytterengøring med stor fleksibilitet og effektivitet, hvilket ofte er nødvendigt, når der skal rengøres i eks. lejligheder inden den næste beboer rykker ind. Vi har professionelle medarbejdere, der kan levere et flot resultat på kort tid, og som ved, hvad der kræves ved en flytterengøring.

Hvad kræver udlejer ved fraflytning af lejemål?

Når du fraflytter dit lejemål, så skal flytterengøringen være gjort i overensstemmelse med boligselskabets eller boligforeningens retningslinjer for fraflytning. Men hvordan ved du, at boligselskabet vil være tilfreds? Det veksler nemlig fra boligselskab til boligselskab.

Hos Palmgren Erhvervsrengøring har vi mange års erfaring med netop flytterengøring og rengøring ved fraflytning. Vi ved, hvilke områder der skal fokuseres på og vi ved, hvornår der er rent nok til at lejligheden bliver godkendt i forhold til krav fra udlejers side.

Hvad koster en flytterengøring?

Hos Palmgren tilbyder vi flytterengøring til private til fornuftige priser i Århus og resten af Danmark.

Håndværkerrengøring i Århus og resten af Danmark

Palmgren tilbyder håndværkerrengøring og slutrengøring til gode priser

Når først støvet har lagt sig, så skal der gøres rent – og det kan ofte være en uoverskuelige opgave, især hvis man som privatperson skal gøre rent efter et helt renoveringsprojekt.

Hos Palmgren tilbyder vi håndværkerrengøring, der efterlader dit byggeprojekt i ren og præsentabel stand. Vi har stor erfaring med netop rengøring efter både større og mindre renoverings- og byggeprojekter i Århus og resten af Danmark. Vi rydder op, rengør og sikrer, at ejendommen enten er klar til det næste byggehold, så håndværkerne kan komme hurtigt i gang og udføre deres arbejde præcist og effektivt, eller som slutrengøring, at ejendommen står smukt og indbydende klar til fremvisning og indflytning.

Vi kan udføre håndværkerrengøring efter alle former for byggeopgaver og renoveringsprojekter, og kan tilbyde gode priser på håndværkerrengøring og slutrengøring.